מתכונים
מרקיז שוקולד מריר וצ'יארה עם שקדים פרוסים קלויים ופיסטוק חלבי קלוי
רכיבים:
265 גר' שוקולד מריר 60% כרמית קקאו או מאסטר מרטיני
375 גר' ממרח צ'יארה
40 גר' פיסטוק קלוי
150 גר' שקדים פרוסים מולבנים קלויים
אופן הכנה:
בקערה מוסיפים את השוקולד והממרח צ'יארה וממיסים אותם על באן מארי עד המסה מוחלטת, מוסיפים את תערובת פיצוחים מערבבים עם כף עץ ומשטחים בטבעת מרובעת 20 ס"מ מקררים כשעה במקרר.
רכיבים לציפוי:
100 גר' ממרר צ'יארה
30 גר' שוקולד לבן
30 גר' חמאת קקאו
אופן הכנת הציפוי :
להמיס את החמאת קקאו והשוקולד הלבן בנפרד להוסיף את המחית צ'יארה ולטמפרר ל-29 מעלות לאחר טמפרור יוצקים על ריבוע, משטחים בעזרת פלטה מדורגת, מקררים וחותכים לגודל הרצוי
המלצה: ניתן לחתוך לאצבעות קטנות או משולשים קטנים / ריבועים.