מתכונים

עוגה בחושה בטעם פיסטוק

 

רכיבים:

310 גר' קמח

10 גר' אבקת אפיה

125 גר' שמנת חמוצה של פעם

180 גר' סוכר

220 גר' ביצים

75 גר' שמן

90 גר' מחית פיסטוק של מאסטר מרטיני

לאינסרט

250 גר' של מאמאמיה

170 גר' של מחית פטל קפוא

לציפוי

250 גר' קרם נוצ'לה קראנץ לבן מאסטר מרטיני

30 גר' שמן חמניות

28 גר' מחית פיסטוק של מאסטר מרטיני

 

אופן הכנה

לערבב את הקמח, אבקת אפייה, שמנת חמוצה והסוכר ביחד עם וו גיטרה בתוך המיקסר, להוסיף את הביצים והשמן ממשיכים לערבב ביחד ולאחר מכן מכניסים את המחית פסטוק מערבבים  במהירות 1 עד לקבלת מרקם אחיד.

שופכים חצי מהכמות כ-250 גר' בתחתית של תבנית אינגלישקייק מכניסים באמצע את האינסרט הקפוא, מוסיפים עוד 300 גר' של בחושה ומכניסים לאפייה 160 מעלות כ-45-50 דקות.

הכנת האינסרט:

250 גר' מאמאמיה ו-170 גר' מחית פסטוק מערבבים ומביאים לרתיחה עד לחום 110 מעלות.

לאחר מכן מכניסים לתבנית סיליקון ומכניסים להקפאה.

כאשר המוצר קפוא לגמרי לוקחים חצי מהאינסרט מניחים מעל השכבה הראשונה של הבלילה של הקמת את הפיסטוק ומכסים בשכבה השנייה.

הכנת הציפוי

250 גר' קרם נוצ'לה קראנץ לבן מוסיפים 30 גר' שמן ו-28 גר' מחית פסטוק מערבבים הכל ביחד

מחממים קצת במיקרו

מצפים ומגישים.